Kalas Kalle

Här har man oftast inte kalas för barnen hemma, utan man hyr in sig på något ställe som står för underhållningen och även maten eller fikat. Det är kanske lite opersonligt men oj, vad smidigt. Bara att ta med sig fördelsedagsgrisen och betala!!!!
Jonathan valde att fira sin födelsedag på ett ställe där man kunde hoppa, åka rutchkana, spela baseball, basket och mycket mycket mera...allt är uppbyggt att uppblåsta kuddar i galon.
 Han fick bjuda 10 kompisar, alla kom... de flesta var från hans klass men även några av de svenska barnen i Adams Farm. De lekte, busade och hade jätteroligt och efter en timme var de svettiga, hungriga och törstiga, då fick vi tillgång till ett partyrum, en värdinna och det serverades pizza, tårta och till sist var det presentöppning. Jonathan var helnöjd......Nu funderar Felicia på var hon vill ha sitt sista Amerikanska kalas, hon fyller år innan vi kommer hem till Sverige men efter det att vi lämnat Greensboro.


        

     

     


  


Kommentarer
Postat av: Eva -carin

Hej på er!

Såg ut att vara ett kul kalas. Det där med kalas "på lokal" känner vi också igen. Ja det är mycket smidigt och omtyckt av barnen:-)(även föräldrar)

Sköt om er! kram från oss i Porto.

2009-05-05 @ 17:45:05
Postat av: Katarina Nilsson

Det där ser ju riktigt roligt ut, synd att man inte kunde vara med.

2009-05-05 @ 20:22:40
URL: http://northcarolinacarro.blogg.se/
Postat av: Anna K

Det ser ut att ha varit ett livat kalas. Svettiga ungar!!

2009-05-05 @ 20:54:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0