Gäst bloggare

Nu har vi äntligen kommit fram till USA efter en lång och jobbig resa. Vi har  spenderat våra första dagar i Greensboro i familjen Hanssons trevliga hem. Än så länge är intrycket possitivt och det har verkligen varit så amerikanskt som vi hade väntat oss. Man lägger verkligen märke till alla de saker som man tidigare bara sett på film, t.ex. alla överdimensionerade förpackningar, emmas första kommentar i duschen var: "Vilken otroligt stor schampo flaska". 

I måndags var det en trött dag efter resandet, så det blev en lång sovmorgon. När Jonathan och Felicia lyckats skrämma upp oss så bar det av för att kolla runt lite i några av alla affärer som finns här runt om. Allt är verkligen JÄTTE stort! Vi var inne på Anna-Lenas favorit affär Cosco, den affären har verkligen allt, man skulle nog kunna leva på endast den affären.
Vi var även inne i en leksaks affär som hade förvandlats till rena spökhuset nu inför halloween. Det är verkligen halloween som gäller här, det finns allt att tillgå i affären som kan behövas för en lyckad halloween. Som tidigare visats av Anna-Lena så har de lite "scary things" på framsidan, önskat av Jonathan. Dock så blev det nog lite väl scary för han vill inte hämta posten längre för han blir skrämd av skeletet som han måste passera  för att komma till postlådan.

I dag så var vi med barnen i skolan, det var väldigt intressant. Skolan skiljer sig avsevärdt emot skolan i Sverige. Det är väldigt organiserat och barnen visar stor respekt för sin lärare. Det är inte på långa vägar det stöket som det var när vi gick i lågstadiet. Tur är väl det. I kväll har vi varit på en så kallad Halloween Safari ute i skogen. Man traskade runder där ute och helt plötsligt satt där en liten Bobcat (utklädd människa) och berättade lite om sin djurart. Det var trevligt, men blev nog destu mer uppskattade av alla de barn som var med på turen. Jonathan lovade att säga till om där dök upp några spöken, men han berättade efteråt att han bara sett ett spöke och det var jag (Jimmie), så det blev en ganska så lugn kvälls runda i skogen.

Nu ligger vi i soffan och slappar och laddar stenhårt, ialla fall emma, inför en shopping runda tillsammans med Anna-lena i morgon. Kommer bli slitsamt tycker jag, men emma påstår att hon klarar från de att affärerna öppnar fram till stängningstid. Anna-lena sa att de var inga problem att shoppa så länge man fikade lite emellanåt, men då lär vi få fika Väääldigt mycket om man ska orka med så mycket shopping som Emma tänkte släpa med mig på.

/ Jimmie och Emma


Färdigpyntat

Alla pyntar inför Halloween, mest dekorerar man framför ytterdörren, men vissa spökar ut hela huset. Jag gjorde som Svensk så där lite lagom höstfint på trappan med pumpor, höstblommor och en krans på dörren, men Jonathan tyckte att det var rent för fint, inte alls "spooky"........Han saknade lite "scary things".

Givetvis vill jag att de ska få känna på en riktigt Amerikans Halloween ytterligare en gång till, sen vågar vi inte utmärka oss på det här viset när vi kommer hem till Tommarp. Jag körde med barnen till en stor affär där de säljer allt till Halloween. Jonathan vågade knappt gå in där, då hela affären är pyntad med otroligt läskiga saker. Gubbar i naturlig storlek som lyfter på huvudet, skelett som hoppar upp från kistor, blodiga spöken och mycket, mycket mera.....De är inte riktigt kloka här.

Vi köpte det läskigaste vi kunde tänka oss att ha i vår egen trädgård, vi måste ju själv våga gå ut.. Det blev ett skelett med lysande kranium och en gravsten (se blid nedan). Jonathan verkade riktigt nöjd när vi var klara med pyntningen. Frågan är nu bara om han vågar gå ut och leka?
Innan vi placerade skelettet i trädgården tog barnen huvudet under armen och gick ner och väckte Jimmie och Emma, de kom igår och var trötta idag, men när klockan blev väl mycket tyckte vi att det var dax att vakna.



     

     

Childress vineyards

Som en liten utflykt denna soliga och varma Söndag åkte vi till en vingård tillsammans med Fam.Frisk/Gimbro och deras Sverige besök, vännerna Anders och Monica med familj. Klas och Jan-Anders tog "hojarna" och vi andra dödliga fick åka bilen.....Maria bjöd på fika från picknick-korgen och vi köpte en flaska vitt vin. Vi njöt av miljön, solen och sällskapet.

 

 

     


Dreams come true...





     

     
  
     

Finaly his dream come true.... var Jonathans kommentar när jag gav mig ut på första turen.

Förhoppningsvis kan jag med bilderna stilla Rajes nyfikenhet och ser fram emot hans kommentarer på detaljerna som säkert bara han kan upptäcka!


Jan-Anders


High School Musical 3




Den populära ungdomsmusicalen "High School Musical" har gjort det igen......
Nu har nummer 3 kommit ut, denna gången har de även gjort den som en bio film. Idag hade den premiär i Greensboro och det ville vi inte missa.
 
Disney Channel har gjort reklam för det ända sen i somras, så Felicia tvingade mig att skriva in i min almanacka att Fredagen den 24 Oktober var det biodax för oss tjejer. Vi var inte ensamma ska jag säga........
 Nu kommer filmen att gå flera gånger varje dag, sen kommer den ut på video och sist kommer den att sändas på Disney Channel.
 
Skivan köpte vi tidigare i veckan, så vi var väl förberedda och kunde sjunga med i de flesta sångerna. Huvudpersonerna är detsamma som i 1:an och 2:an. Felicia tycker att Troy är sötast medan jag gillar Chad bäst. Ja man kan väl säga att det är en tjejfilm, för 90% av biobesökarna var småflickor, tjejer, damer och tanter. En och annan pappa, pojkvän och lillebror såg man men de var få.

När filmen var slut körde jag hem med 2 glada, uppspelta tjejer i bilen (kompisen Sandra var också med) och stereon på högsta volym när Troj och Gabriella sjöng duetten i "Right here, right now.


Tumblebees

Varje Torsdag går jag till Tumblebees.
Tumblebees är min jympa.
Det är jätte jätte roligt, för att vi står på händer, går i brygga, hoppar på  trampolin och kullerbyttor.
Jag har linne och shorts på mig, vi är barfota.
Vi har fått en ny ledare, det är en kille han är rolig.

Felicia


Virus igen.....

Nu har familjen Hansson fått beök av ett virus igen....
Denna gången är det inte datorn som har drabbats utan jag....... Anna-Lena, som vaknar för andra dagen i rad med ont i halsen, tung i huvudet, supersnorig, trött, anfådd och gnällig.
 
Jan-Anders hade en super svacka i Söndags när han inte mådde bra, då gick han till sängs med full mundering och keps för att 2 timmar senare vakna upp och vara nästintill frisk. Har viruset hoppat över till mig och slagit sig till ro, eller fungerar det så att det är rättviseprincipen som gäller, dvs. jag har tid att vara sjuk och han måste jobba......
 
Hur som helst så är det andra dagen idag som jag kryper till sängs under varma täcken med en varm kopp te och datorn i knät så jag kan lusläsa alla dagstidningar jag bara kan hitta på nätet. Ganska mysigt faktiskt, men det ska inte bli en vana, jag vill gå till gymmet, jag vill träffa mina vänner, jag vill så mycket annat än att ligga och vila, men just nu orkar jag inget annat...

På eftermiddagarna har jag "ryckt upp" mig, tagit en dusch, kokt en soppa (okej då...... värmt en burk Campbells) och hämtat barnen vid skolan. Idag följde vi med mamma-barn gänget på utflykt med picknick till en park i närheten. Det var väl där som dagens ork tog slut och det fick bli färdiggrillad kyckling från "Harris" till middag.

Nu har jag lagt mig tillrätta i soffan och väntar på att det ska bli "legalt "att få gå och lägga sig i sängen. Har hört att en förkylning tar 9 dagar att bli kvitt. 3 dagar innan den bryter ut, 3 dagars "snörvel" och 3 dagars återhämtning, jag är nog på dag 5 idag, så då ska jag vara "fit for fight" igen på Söndag, det är perfekt, då kommer Jimmie och Emma på besök.

Tänkte på det...vi har faktiskt varit ovanligt friska i famljen sen vi flyttade hit, barnen har inte varit hemma mer än ett par dagar från skolan och då har det varit lite huvudvärk eller trötthet......vet inte varför...klimatet eller alla dessa antiseptiska medel de använder i skolan i tid och otid, vet inte....... men de andra svenskana säger detsamma. Inte är de ute i skolan mycket heller, de har i bästa fall en rast och de går inte ut om det regnar, eller om det har regnat för då är det kladdigt, de går inte heller ut om det är för varmt eller om det blåser (då ligger alla i korridoren och skyddar huvudet) och absolut inte om det är snö för då är skolan stängd.
 
Hoppas att väder, vind och förkylning tillåter mig att bege mig till golfbanan i morgon för en lektion med Joel.

Family Night




Varje månad har skolan "Family Night" på någon av de närliggande snabbmatställena ( Mc Donalds, Arbys, Bojangles, Moes, Ihop mfl). De gör reklam i skolan, sätter små klisterlappar på barnens tröjor, så när de kommer hem vill de såklart gå dit och äta, där träffar de sina klasskompisar och lärare.
 
Skolan får en viss procent av resturangens vinst denna kvällen, de har lite tävlingar och priser i form av presentkort på mat mm. Alla klasser har också en inbördes tävling, de räknar hur många barn från varje klass som kommer och äter, då vinner just den klassen någonting....Barnen känner pressen och vill givetvis att deras klass ska vinna....Vilket Tivoli!!!!!

Vi har aldrig varit på någon "Family Night", jag har bojkottat det och tyckt att det är att uppmuntra barnena att äta dålig snabbmat, visst har vi besökt dessa restauranger, men då kanske en Fredag, Lördag eller när vi har varit på en semesterresa och ska äta något snabbt på vägen. Men att skolan ska uppmuntra detta låter lite....kink!

Men idag föll jag...Båda barnen vill så gärna till Mc Donalds "Family Night" för att deras fröknar Mrs. James och Mrs. Strader skulle jobba på Mc Donalds och ta emot beställningarna, vilken grej..snacka om att resturangen vet hur de ska få dit familjerna.....Hela skolan var där, fullt ös...Barnen tyckte att det var jätteskoj, fröknarna bakom disken, jag såg till att komma därifrån så snabbt som möjligt, men först åt vi Hamburgare, pommesfrites och drack massor av cola, supernyttigt...det får bli något extra nyttigt imorgon som kompensation. 

Golf

Jag tänker inte kommentera så jättemycket hur det går i golfen mer än att det är svårt, just som man tror att man kan så går det åt skogen igen.....detaljerna tar vi vid ett senare tillfälle.
 Men med lånade klubbor och med Converse på fötterna så går det hyfsat framåt  i allafall.
Bilderna visar en otroligt varm och solig dag vid golfbanan.

 
 

Svarta änkan


 
Idag träffade vi på henne för första gången.....
 Hon såg hur fredlig ut som helst, trots att de har för vana att äta upp sina hanar, och är inte sena att bita allt som kommer i dess väg och hotar.  Jag gick in och läste om henne på nätet och där står det att hon är världens giftigaste spindel.
Hur som helst...hon bodde utanför vår ingång, jag skulle göra lite halloween- fint i rabatten nedanför trappan och Jonathan noterade att det kröp något svart, läskigt sidan om min hand, usch.....Det var ingen tvekan, 1 cm lång rundad form, röd bakdel, långa framben och kolsvart....Vi kallade på Jan-Anders och Klas som höll på med något i garaget..Klas som är skiträdd för alla kryp tog ett rejält steg bakåt och höll andan. Jan-Anders tog ett steg framåt istället och gjorde livet kortare för vårt nyfunna husdjur. Nu efteråt är det lite läskigare när jag tänker på att de trivs i garage osv..och vi som har alla skor i garaget.........ska nog skaka skorna nästa gång jag ska ta dem på mig. URK!
Bli nu inte avskräcka att komma och hälsa på hos oss, det är första gången på 1½ år jag ser en.
Nästa vecka kommer Jimmie och Emma hit för att hälsa på och under Halloween helgen får vi besök av Jonas och Pia.

Grattis Ing-Marie



Ha en bra födelsedag önskar vi i Greensboro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adams Farm



Detta är en bild från vårt villa området där vi bor. Området heter Adams Farm och består av massor av villor som ligger i små områden. Det är mellan 4-7 gator i varje område. Alla gator är "ded-ended", det är en återvändsrondell (col de sac), vilket innebär att det inte är någon genomfartstrafik. Där kan barnen vara ute och leka. Nu bor vi inte i en "col de sac", utan vårt hus ligger på en hörntomt, men det är rätt ok ändå. Mellan gatorna och områdena finns gång och cykelvägar så man inte behöver ge sig ut på den större genomfartsvägen som heter Adams Farms Parkway. Vi har ochså märkt ut barnens skola och vårt rekreationsområde med bla. pool, tennisbanor och lekplats. Ni kan också se sjön som ligger mitt i Adams Farm. 

Säsongsavslutning

Så var det sista fotbollsmatchen för denna säsongen. Rutinerna kan återgå till det normala. Vikingarna spelade mot Blue Lightnings och vann. Det blev 2-1, Jonathan gjorde inget mål i denna matchen, men han stilade till med en snygg nick, några bra räddningar och ett par försök till skott på mål. Segern var skön och firades med glass. Innan vi åkte hem fick alla barnen varsin pokal med namn på. Gissa om Jonathan var nöjd och stolt?

 


   


TACK!

Tack för alla gratulationer!!

E-mail, blogginlägg,sms,samtal och telefon meddelande!

Själv hoppas man ju att just det datumet stryks och att man inte blir äldre. Men det är ju som någon klok sagt
"En av de få rättvisorna är här i världen är ju att vi alla blir en dag äldre varje dag".

Tyvärr var jag inte hemma denna dag så de stora "dyra" presenterna får ligga och vänta!

Vill också passa på och gratulera alla andra Oktober vänner!

Hemme, Bulten, Lotta, Klas, Syrran, Eriksson.......(vem glömde jag nu???)

Jan-Anders

Många och STORA grattis till......

Våran pappa idag!!!
Hipp hipp hurra till Jan-Anders på födelsedagen från Felicia, Jonathan och Anna-Lena. Hoppas att du får en bra födelsedag, vi får fira hemma på Fredag och Lördag. Barnen har en överraskning som väntar.
 
        

  


Ocean Isle beach

I Fredags tog vi barnen lediga från skolan och åkte till kusten för att stanna där i 3 dagar och lika många nätter. Ocean Isle är liksom Ocra coke (där vi var förra gången) en långsmal ö som ligger en bit utanför kusten, för att komma till Ocean Isle fanns det en bro, så mellanrummet mellan fastland och ö liknar mer en kanal.

     

  Huset vi hyrde var fint, fräscht och stort. Det fanns 5 sovrum, alla med dusch och toalett. En extra toa, tvättstuga, stort kök och allrum, 3 stora terasser och balkon runt hela huset på alla plan, ett stort spelrum med biljard, tv och fotbollspel till barnen. Helt perfekt....Det bästa av allt var den uppvärmda poolen i trädgården. Barnen badade så fort de fick tillfälle. Eftersom vädret inte var det allra bästa hela tiden var vi tacksamma för ett så bra och praktiskt boende.

     

    Solen visade sig inte många timmar under helgen, men det var varmt både i luften och i havet, så vi var nere på stranden och badade, surfade och byggde sandslott varje dag ialla fall. Varje morgon tog vissa av oss en långpromenad längs stranden före frukost, då var vädret som allra bäst.

    Vi gjorde en utflykt till ett akvarium, en liten bilfärd och tur med en bilfärja och vi kom till en annan ö, där det fanns ett akvarium. På bilden ser vi Felicia som just blir uppäten av en krokodil.

Nu är vi hemma igen och en ny arbets och skolvecka börjar igen.....Grattis till Ingmar som fyller år idag (Måndag).

    


Packning

I kväll bär det av till Kusten, vi ska ta oss till Wilmington, ca 3 timmars bilväg från Greensboro. Där ska vi bo på ett ställe som heter Ocean Isle. Vi har hyrt ett stort hus tillsammans med 3 andra familjer. Vi blir 8 vuxna och 8 barn, tur att varje familj kan få egna sovrum och egen toa och dusch. Vi har också en uppvärmd pool i trädgården om det nu skulle bli så att det är för kallt i havet.

Jag har packat ner allt jag kan komma på för en helg vid kusten, surfplattorna, simglasögon, badkläder, linnen, shorts och solglasögon. Jag tänker inte ta med mig datorn så det kommer ingen ny blogg förrän Måndag och då förhoppningsvis med fina bilder på lyckliga, solbrända och lekande barn.

Vi har med oss en liten födelsedagsgris också. Amanda fyller 8 år imorgon Fredag..Hipp Hipp Hurra!!!!



 

Söndagsutflykt till bergen

I går åkte vi med familjerna Granberg och Mattsson till bergen. Vi besökte först Chatau Morrisette, det är en vingård, där man kan prova olika sorters av deras eget vin, de har en fin restaurang och igår var det musikunderhållning i trädgården. Där serverade de lite lättare mat som vi köpte och åt ute i trädgården. Till maten drack vi gårdens vita vin, som var riktigt gott. Vi köpte hem ett par flaskor. Barnen spelade fotboll och kubb medan vi vuxna hade det skönt i solen.

Efter några timmar körde vi vidare på de krokiga, s lingriga vägarna  som klättrar sig upp och ner i bergen, vi fortsatte på vår favoritväg "Blue ridge parkway" som vi berättat om tidigare.....Utsikten är ooooootrolig...Att åka nercabbat en solig och varm Söndag som denna är utan att överdriva perfekt. Barnen har också lärt sig att bara njuta, de frågar aldrig när vi är framme osv....
Efter en stunds körning kom vi fram till "Hanging rocks" och det är precis vad det är, stora klippblock som hänger rakt ut över djupt stup, det var ganska lång promenadväg från parkeringen, barnen tyckte att det var spännande klättring och till sist fick vi belöningen i form av hisnande känsla av att man svävade i kombination med höjdskräck och fantastisk utsikt.
Titta och njut!
   
     
   
   

Kanelbullens dag



Jag har vetat om det hela veckan, att det är kanelbullensdag idag (Lördag). Jag hade tänkt att jag skulle bakat kanelbullar  under veckan att ha till fikat denna dagen, eller att vi bakade med barnen just idag och åt dem nygräddade med mjölk, på rätt dag liksom. Speciellt nu när vi inte befinner oss i Sverige och när vi är här firar alla svenskar de Svenska "traditionerna" mycket mera än när vi är i Sverige. För jag kan inte minnas att det varit speciellt viktigt att baka-äta kanelbullar bara för att det står i almanackan...skit samma.....

Nu är det så att vi har inte ätit en enda smula kanelbulle, inte bakat alls och jag som importerat pärlsocker och torrjäst. Vi har inte ens köpt den Amerikanska varianten "Cinnamon rolls" och låtsats... de smakar inte som våra kanelbullar, de är mega stora, kladdiga av kanel, smör och socker fyllning och ett tjockt lager med socker glasyr täckt över hela bullen. Nä, det fick vara...

Jag fick en liten elak  och egoistisk tanke, att kanske, kanske  någon av de andra svenska familjernas mammor eller för den delen pappor kanske skulle baka med sina små söta svenska ungar, så de kunde få känna doften av Svenska kanelbullar och kanske ringa till våra barn och bjuda dit dem på kanelbulle-bak och fika. men icke.......

Tror ni vi överlever.....?

Istället har vi varit på Fotbollsmatch....igen. Barnen har lekt med sina kompisar och haft jätteroligt!
Nu har vi en mysig hemmakväll. Jonathan ligger i soffan och asgarvar till Tom och Jerry och äter Lördagsgodis. Felicia ska sova över hos en kompis. Jan-Anders slöligger i fåtöljen och läser en bok och jag bloggar, ska också slänga mig i soffan och försöka hitta en film bland de 127 kanalerna, det är inte det lättaste...

Imorgon blir det Söndagsutflykt till bergen, men mer om det i nästa blogg..........

We have been booed!!!!!

                


I går kväll ringde det på dörren, klockan var strax efter 8pm, det hade blivit mörkt ute. Vi undrade givetvis vem det kunde vara så här dags, men funderade inte mer på det utan öppnade. Ingen stod utanför, istället fanns det en godisfylld typkassepumpa på översta trappsteget. I "kassen" låg det också ett litet brev: YOU HAVE BEEN BOOED!!!!!
Detta är en tradition här i grannskapet, att man gör små halloweengåvor, ställer på trappan till grannen och springer iväg så man inte ser vem som lämnat det...som ett spöke!!!

I brevet stod att vi gärna fick göra iordning en egen gåva och ge till någon utav grannarna, det ville barnen gärna göra.  Vi har 2 grannar som vi träffar och pratar lite med, det är barnfamiljer och barnen träffas ute på gatan och leker då och då, Felicia och Jonathan ville gärna att dessa barn också skulle få en halloweenpumpa med godis i. Det var också otroligt spännande när de ikväll smög ut i mörkret och lämnade gåvan på deras trappor och sprang där ifrån det fortaste de kunde. Kompisarna Sandra, Tess och Elli var också här och fick givetvis följa med ut. Undrar just hur tysta de små spökena var......?.

Trots att det är en månad kvar till Halloween är förberedelsena i full gång. Affärerna har dukat upp hela avdelningar med utstyrslar, tillbehör, pynt och allt allt som tänkas kan och 10 000 saker till.
Det har kommit hem kataloger i brevlådan från företag som säljer utklädningskläder, det är nu man ska bestämma vad man ska vara i år och man KAN absolut inte vara samma som förra året, det är helt otänkbart!!!!!
Felicia vill vara "Batgirl de luxe" och Jonathan vill vara "Clonetrooper Cody" i Star Wars, annars tyckte jag att pruttkudde eller senapsflaska var coolare.....
Jag själv funderar på "Candy corn Witch" om vädret tillåter annars får jag vara "Angel of darkness".


Torsdag

Skönt att veckan börjar gå mot sitt slut, det har verkligen varit en intensiv vecka och med tanke på att Jan-Anders varit borta sen förra Fredagen så har jag varit själv med barnen. Kvällarna blir lite längre och tråkigare. Barnen börjar också tröttna på att bara höra mig tjata......
I helgen ska vi BARAVARA.

Fotbollen har tagit mycket tid, Idag spelade Vikings mot Raptors och det var en riktig rysare, verkligen spännande. Vikings ledde med 2-0 en bra bit in i andra helvlek, sedan tog Raptors över och petade i 4 mål i rask följd. Men våra killar spelar bättre och bättre för varje match. Det allra roligaste var att idag fick Jonathan göra ett riktigt mål, han var super stolt och alla klappade och tjoade, så stolt han var. 

 Felicia har haft mycket läxa denna vecka och hon har ett större prov imorgon på   "The plants life cycle", klorofyll och mineraler m.m Vi har pluggat ganska  mycket och hon kan det bara hon förstår frågan, så bara hon verkligen tar reda på vad hon ska svara på så ska det nog ordna sig.....
Hon började på sin aktivitet idag, vi anmälde henne igår till "The tumblebees", där hon ska gå på gympa och gå i trampolineclass, hon var helnöjd efter dagens träning och kan knappt vänta tills nästa Torsdag. Kompisen Kajsa går i samma grupp.

I förmiddags var jag på min 3,e lektion i golf och det går väl framåt....ibland går det hyfsat och ibland blir det stora hål i gräsmattan, idag har vi stått ca 10 meter utanför greenen och skulle göra en "nice little chip" som helst ska rulla mot hålet man siktat mot. Visst, det är lättare sagt än gjort. Fick också för första gången köra golfbilen, coolt!  Här går man inte runt banan, då tror de man är fullständigt galen och undrar om bilen gått sönder........

På tal om golfship......


Målkungen Hansson

Match igen, denna veckan duggar fotbollsmatcherna tätt. En träning och tre matcher på samma vecka. Vi har fullt upp på eftermiddagarna med att få ihop läxor, middag och vara i tid till fotbollen.

Idag tror jag att de spelade mot det bästa laget hitills (Red Devils). Det var en hård kamp och våra killar var bra, mycket bra till ock med......
Jonathan gjorde två mål.......Helt fantastiska, underbara, träffsäkra mål.....det första var i första halvlek, efter en het dribblingskamp framför mål, Jonathan fick bollen, en öppen lucka och ett kanonskott rakt in i målet...det var bara det att 1 sekund innan hade dommaren blåst för frispark till det andra laget.....typiskt,!!!!!

Glädjen som Jonathan visade grumlades något, men ett mål är ett mål, så visst var det bra...

Andra målet gjorde han i andra halvlek, då de precis bytt sida, det var också ett super stiligt mål och ett bra skott, problemet var att det var i fel kasse, självmål alltså....typiskt, igen!!!!!

Men det var trots allt två mål...Nu gjorde det inte så värst mycket för det andra laget vann med 4-2, så någon vinst hade det inte blivit utan självmålet ändå,vilket jag förklarade för Jonathan.
Visst grämde han sig lite men sedan spelade han på igen och gjorde ett par fina räddningar som alla beundrade honom för.
Som det kan gå.........Imorgon är det match igen, då får vi hålla reda på vilket mål som är vilket och vi hoppas på att Jonathan gör  ett "riktigt" mål.

Vet ni förresten vad det är för skillnad på en Pitbullterrier och en "Soccermom"?
Gissa!


RSS 2.0