Barnen Hansson

Det händer att dessa gullungar bråkar precis som alla syskon gör ibland, fast ganska ofta är de faktiskt sams.
De kan till och med vara så här kärleksfulla till varandra.
Eller var det jag som lyckades fånga ögonblicket!!!!!

image19

Utflykt

Idag har vi varit på utflykt. Vi stuvade in Hanssons, Caroline och di gamle i Volvon, äntligen fick vi nytta av alla 7 sätena. Vi styrde mot Old Salem, det är en mysig liten by i Winston-Salem som är byggd 1766. En kyrkoorganiserad by där folket "The Moravians", levde i harmoni tillsammans. Där gick vi runt och mös, hälsade på i de små husen, där olika hantverkare huserade. Givetvis kunde man köpa olika suvernier, typisk sådan är "The Moravian star", en vacker stjärna som består av många, många spetsiga strutar, jättefin!
Man ska ha en liten lampa inuti och hänga upp den. Jag grämer mig så att jag inte köpte en, de är så fina.
Vi besökte också en restaurang där vi åt middag och innan vi åkte vidare besökte vi Childrens museum och Toy museum, ett besök som särskilt barnen uppskattade.
Läs mer på deras hemsida: http://www.oldsalem.org/


På hemvägen tog vi omvägen till Tangelwood i Clemmons, det är en park man kör igenom för att se deras enorma julljus-dekorationer, helt otroligt! går ej att beskriva, måste ses!
Kolla även deras hemsida: http://www.forsyth.cc/tanglewood/

     

Julkort

Tack för alla fina julkort som vi fått. Det känns extra viktigt när man inte är hemma att höra ifrån släkt och vänner. Givetvis uppskattar vi även julhälsningar på e-mailen, detta är höjdpunkter hos Hanssons.

     
 

Välkommen till vår blogg

Jaha, då har man blivit med blogg.......

Förväntningarna är skyhöga, har jag hört. Vi får se vad det leder till, men jag har alla förutsättningar att klara det, det skulle vara fantasin som sätter käppar i hjulen i så fall.
Jag fick ny fin digital systemkamera i födelsedagspresent, photoshop är på väg, handledning av Caroline och en dator, ja sen är det bara att köra.....tid, ja det har jag gott om, det gäller att prioritera. Eftersom detta är hela familjens blogg så hoppas jag på lite hjälp från övriga famljemedlemmar.
Så håll koll, här kommer Hanssons.


RSS 2.0