Reynolda Village Park

I Söndags, då det var Mors dag här i USA, åkte vi med 3 andra Svenska famljer till Winston-Salem för att göra ett besök i Reynolda Village Park. Det är en fin park med stora grönområden, promenadstigar, glassbar, små affärer som inte var öppna för dagen, fontäner och en rosenträdgård. Vi fikade och barnen spelade fotboll och kubb. Vädret var perfekt, varmt och soligt.

       

  

  

  

Värsta största trofén

I går kväll hade Felicia avslutning med sitt fotbollslag, de har också avslutat seriespelet och turneringen nyligen.
 
Placeringen på seriespelet är någonstans i mitten. De fick pizza, cupcakes och stora trofeér....(för att de varit så duktiga på att komma till träningarna och för att de kämpat på matcherna) tillsammans med några väl valda ord från coachen. Felicia har utvecklats mycket under säsongen, det roligaste tycker hon är att få vara med i ett "team", tjejerna har haft jättekul tillsammans.


Champions

Jonathans lag "Vikings" gick till final i turneringen som avslutar fotbollssäsongen i Jamestown Youth League. Efter några riktiga rysarmatcher lyckades de att besegra alla andra lag och fick i går äntligen sina trofeer. 8 glada och mycket nöjda killar firade därefter med glass på Coldstone.



  


Kalas Kalle

Här har man oftast inte kalas för barnen hemma, utan man hyr in sig på något ställe som står för underhållningen och även maten eller fikat. Det är kanske lite opersonligt men oj, vad smidigt. Bara att ta med sig fördelsedagsgrisen och betala!!!!
Jonathan valde att fira sin födelsedag på ett ställe där man kunde hoppa, åka rutchkana, spela baseball, basket och mycket mycket mera...allt är uppbyggt att uppblåsta kuddar i galon.
 Han fick bjuda 10 kompisar, alla kom... de flesta var från hans klass men även några av de svenska barnen i Adams Farm. De lekte, busade och hade jätteroligt och efter en timme var de svettiga, hungriga och törstiga, då fick vi tillgång till ett partyrum, en värdinna och det serverades pizza, tårta och till sist var det presentöppning. Jonathan var helnöjd......Nu funderar Felicia på var hon vill ha sitt sista Amerikanska kalas, hon fyller år innan vi kommer hem till Sverige men efter det att vi lämnat Greensboro.


        

     

     


  


Grattis Morfar

Grattis Morfar på födelsedagen från oss i USA.....Hoppas att tröjan passade och att du får en bra dag!!!!!


RSS 2.0