Kanelbullar
De blev stora, goda och helt perfekta. Vi frossade till eftermiddagsfikat. Jag lovade Felicia att göra Kardemumma skorpor också, de blev lite väl gräddade så de får man kalla misslyckade, trots allt ätbara. Tack Eva, Helena och Mamma för pärlsocker, Kardemumma och jäst, så jag kan baka efter mina svenska recept.
Nu ska jag bara rensa i den lilla frysen så allt nybakat får plats.
Kommentarer
Postat av: Caroline
De ser väldigt goda ut! Vi har faktiskt också bakat idag, men vi gjorde "bara" släta bullar med ett hål i mitten som vi fyllde med socker och kanel, och chokladbröd. Nu ska det frossas ett tag framöver!
Postat av: Ida
mums vad goda dom ser ut :) kramar
Postat av: benny, elin & oskar.
guuuud, va gott :)
Postat av: Mamma Mia
Jag kommer gärna och provsmakar......
Trackback